Spomenuo i bivšu ženu i verenicu 🧐

Nakon što je raskinuo sa verenicom Marinom i počeo vezu sa novom devojkom, pevačicom Barbarom Bobak, u medijima se spekuliše kako pevač Darko Lazić ne viđa redovno decu koju ima sa bivšim ženama.

Darko Lazić u braku sa pevačicom Anom Sević bio je od 2014. do 2019. godine, dok sa Marinom Gagić nije bio u braku, već je bio veren. Iz veza sa Marinom i Anom, pevač ima ćerku Lorenu i sina Alekseja, a da su deca njegova krv i njegova svetinja rekao je nedavno u izjavi za Espreso:

- Jako glupo što su to pisali. Nikada u životu ne bih izbegavao, dosta radim. Ana ima svoje obaveze, Marina takođe, uvek kada sam slobodan iskoristim vreme da se vidim sa njima. Meni je porodica jako bitna, deca su moja krv moja svetinja.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Takođe, Darko Lazić za pomenuti medij progovorio je i o nastupu na kome se nije pojavio i tom prilikom uputio izvinjenje fanovima.

- Uvek mora da postoji opravdan razlog zašto se to desilo, iz privatnih i porodičnih razloga nisam mogao da dođem jer je bila viša sila i izvinjavam se fanovima, opravdaćemo to.

Autor: redportal.rs

#bivše žene

#darko lazic

#deca