JP Beogradska tvrđava: Smatramo da je proslava rođendana organizovana na potpuno neprimeren način.

Pevačica Milica Pavlović 11. avgusta napravila je proslavu na na Kalemegdanskoj tvrđavi povodom svog 30. rođendana. Milica se potrudila da proslava ostane u pamćenju prijatelja i kolega koje je pozvala, pa se tako pored torte od 13 spratova i pena partija na jednoj od kula našao i njen ogroman portret.

Foto: Instagram.com/@srbija.v.i.p

Kako piše Pink.rs, Milica Pavlović nije imala dozvolu da pravi rođendan na pomenutoj lokaciji, odnosno na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, gde je smeštena kosturnica branilaca Beograda.

Povodom pevačicinog rođendana na pomenutom portalu objavljeno je saopštenje JP Beogradska tvrđava:

Povodom medijskih natpisa o neprimerenoj proslavi rođendana na Beogradskoj tvrđavi, naše preduzeće želi da istakne da nismo dali dozvolu za održavanje ovog događaja. Smatramo da je proslava rođendana organizovana na potpuno neprimeren način. Događaj je organizovao jedan od naših zakupaca - restoran Kalemegdanska terasa. Zakupac nas nije obavestio o tome kakav događaj su organizovali i svaka odgovornost za ono što se dogodilo je na restoranu Kalemegdanska terasa. Povodom ovog slučaja, JP Beogradska tvrđava pokrenuće mere iz svoje nadležnosti.

Foto: Instagram.com/@senoritamilica

Na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu nalaze se posmrtni ostaci učesnika odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu. Sahranjeno je 3.529 identifikovanih i 1.074 neidentifikovana učesnika odbrane grada.

Autor: redportal.rs

#Proslava

#ROĐENDAN

#milica pavlović

#postupak