Pevač navodno izjavio ljubav bivšoj zadrugarki u prepisci koja je plasirana u javnosti

Tokom svog učešća u rijalitiju Zadruga Nataša Radan u više navrata govorila je o odnosu koji je imala sa pevačem Amarom Giletom Jašarspahićem. O odnosu sa jednom rijaliti učesnicom govorio je i pevač u nekoliko intervjua, gde je tom prilikom otkrio da se teško "otkačio" jedne rijaliti učesnice koja ga je proganjala.

- Dešava se da me čekaju posle nastupa, ali više kako bi se slikale sa mnom. Startuju me, pogotovo me je jedna iz rijalitija jurila, jedva sam se otkačio i preko Instagrama me startuju. Raznih žena ima - rekao je Amar, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Grand Produkcija

Pevačeve reči izgleda da su pogodile bivšu zadrugarku, koja se nedavno oglasila za pomenuti medij i priložila skrinšotove poruka koje je navodno razmenjivala sa Amarom, te dala izjavu povodom novonastale situacije.

- Nema potrebe da se pere više i prebacuje sve na mene, da ja ispadam paćenica, mislila sam da je drugačiji, sada vidim da je isti smrad kao i drugi. Nikada ga nisam proganjala, niti je meni bila potrebna reklama preko njegovog imena. Dok sam ja bila "bolesnica" u Zadruzi, on je gledao moje storije na fan stranicama, imam i dokaze. Bolje neka pazi šta priča o meni, jer sam ja spremna na suočenje, kada god poželi. Želim da se stavi tačka na ovu priču - poručila je Nataša i priložila skrinšotove poruka u kojima piše:

Foto: Printscreen RED TV

- Varaš me sa Slobom - odgovorio je navodno pevač Nataši na Instagram stori na kome je objavila sliku sa Slobom Radanovićem.

- Ja tebe? Nikada - napisala mu je Nataša, na šta je Amar dodao:

- Dobro bebo.

Nataša je na poruku iznad odgovorila emodžijem srca. U prepisci se vidi da su Amar i Nataša razmenjivali slike, video-snimke, a nakon toga joj je pevač poslao poruku sledeće sadržine:

- Voliš li me?

- Naravnooo. Šta radiš, gde si - odgovorila je Nataša.

- Volim i ja tebe. U Mostaru. Jooj... Što nisam s tobom sada - napisao je pevač, dok je Nataša poručila:

- Utorak.

Autor: redportal.rs

#Nataša Radan

#amar gile

#poruke

#prepiska