Pronađena u fetus položaju, sa 50 ubodnih rana

Telo mlade majke, koja je nestala pre 5 meseci u Venecueli, pronađeno je u zamrzivaču. 

Telo Ane Gabrijele Medine Blanko (19) pronađeno je u položaju fetusa, ruke su joj bile vezane, a glava smeštena između nogu. Na telu je izbrojano najmanje 50 ubodnih rana, najverovatnije nanetih šrafcigerom.

Telo je 29. jula pronašao njen bivši partner, otac njenog sina (4), u kući u gradu Santiago Marino, na severu Vencuele.

Policija je osumnjičila Aninog novog partnera za ubistvo. Njega su komšije opisale kao ljubomornog i nasilnog, i naveli da se par često svađao. On je, kako navode mediji, u bekstvu.

S obzirom na to da je Ana često putovala u Karakas kako bi bila sa rodbinom, niko nije digao paniku kada je nestala u martu. Njen očuh je rekao da je sa njim bila u slabom kontaktu otkako se odselila. Njen bivši partner je digao uzbunu kada je shvatio da Ani već duže ne može da se uđe u trag. On je ušao u njenu kuću kako bi pokušao da pronađe neki trag o njoj ili njenom nestanku.

Kada je ušao u kuću, osetio je nesnosan smrad i krenuo je da proverava prostorije. Na kraju je odlučio da otvori frižider i zamrzivač i tada je naišao na stravičan prizor. Odmah je o svemu obavestio policiju.

Policija je izuzela dokaze i proverava otiske prstiju koji su pronađeni na vratima zamrzivača, koji bi novog nasilnog partnera mogli da povežu sa Aninim ubistvom.

Autor: redportal.rs

#majka

#telo

#zamrzivač