Otac pevačice odustao od starateljstva ❤

Britni Spirs je ponovo slobodna žena, pošto je njen otac Džejmi danas saopštio da odustaje od zakonskog starateljstva nad njom.

Kako prenose američki mediji, advokat Džejmija Spirsa danas je podneo dokumenta u kojima se navodi:

- U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs.

IZVOR: TW / @TheInsiderPaper

- Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja.

U dokumentu se dalje navodi da bez obzira na zvaničnu titulu, Džejmi Spirs ostaje Britnin otac, koji će je uvek bezuslovno voleti i paziti na interese svoje voljene ćerke.

On kaže da je u suštini spasio Britni kada je bila „u krizi i kada joj je očajnički bila potrebna pomoć“ pre 13 godina, dodajući: „Ne samo da je patila psihički i emocionalno, već su je i manipulisali predatori i u finansijskoj nevolji. Gospodin Spirs je ćerki pritekao u pomoć da je zaštiti. “

Kako ističe Džejmijev advokat, ćerku nikada nije prisiljavao na nešto što ne želi, a to uključuje i nastupe.

- Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo, međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge.

Autor: Nova S

#Džejmi Spirs

#britni spirs

#starateljstvo