Još da se voda pretvori u vino...

Mirno letnje popodne na Azurnoj obali obeležio je video klip koji je zatalasao društvene mreže, ali je more ipak ostalo mirno. Toliko mirno da se može hodati po njemu. 😇

Posle pokušaja šaljivih poruka o smrti Željka Mitrovića, on je rešio da svoje "vaskrsnuće" kruniše svojim novim izumom. U pitanju su cipele, ali ne standardne, već Isusovke.

On je sa svojim cipelama mirno stajao po površini vode i vešto odolevao da ne potone. Za razliku od drugih, nekoliko objektiva i hiljade turista u Kanu su njegovi svedoci. Nevernih Toma - nema.

IZVOR: TW / @zeljkomitrovic

Ovaj izum je deo ozbiljnog proračuna koji je napravio "vaskrsli" Žeks prema Arhimedovom zakonu. On se svojim pratiocima pohvalio još dok su čuvene Isusovke bile u izradi.

IZVOR: TW / @zeljkomitrovic

Hoće li ovaj proizvod ući u serijsku proizvodnju pokazaće vreme, ali bilo bi zgodno izbeći gužvu na Brankovom mostu kada se šiftujemo iz Beton hale na neki od splavova sa keja kod Ušća.

Međutim, Željko Mitrović je obećao da će za svoj magični kraj vodu pretvoriti u vino. U tom slučaju, popićemo Savu koja razdvaja naša dva keja.

Autor: redportal.rs

#cipele

#hod po vodi

#isusovke

#stajao na vodi

#Željko Mitrović