Tara: Otkada sam izašla iz Zadruge meni konstantno stižu pretnje...

Rijaliti učesnici Tari Simov nedavno su hakovani svi profili na društvenim mrežama. Hakerski napad Tara je prijavila policiji, a o ovoj temi govorila je i za medije, i tom prilikom kazala kako je uplašena za svoj život.

- Na svim društvenim mrežama su mi hakovani profili. Sve sam prijavila policiji i prijava je prosleđena Višem javnom tužilaštvu za visiko ​tehnološki kriminal. U jednom trenutku morala sam da ugasim sve naloge na internetu. Moram da priznam da sam se ovoga puta jako uplašila za svoj život. Otkada sam izašla iz Zadruge meni konstantno stižu pretnje, poslednjih nedelja sam neke od njih i objavljivala na svom Instagram profilu, i zato mislim da je ovaj hakerski napad u vezi sa tim - rekla je bivša zadrugarka za Kurir, pa dodala:

- Zabrinuta sam za svoju bezbednost, iskreno previše sam uplašena, jer ne znam na šta su ti ljudi spremni. Ovako ne sumnjam ni na koga konkretno, može da bude bilo ko i ovako me svi mrze tako da je to verovatno.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Tarin, sada već bivši dečko, Nenad Aleksić Ša nakon vesti o hakovanju profila oglasio se na Instagramu i demantovao da se iza napada nalazi on, kako pojedini tvrde.

- Da li ste toliko bre nenormalni da mi pišete da sam ja platio da hakuju profil? Znači napiše neko da sam ja ubio čoveka i zakopao ga i to je to? Ostavite me na miru, ludaci - poručio je Ša.

Foto: Instagram.com/@nenadaleksicsha

Autor: redportalr.s

#Društvene mreže

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#hakerski napad

#profil