Keri Bredšo definitivno ne umire!

U toku‚je snimanje nastavka serije Seks i grad, pod nazivom And Just Like That, a nove fotografije svakog dana oduševljavaju ljubitelje i ljubiteljke ove čuvene serije.

Kako je Kim Katral odustala od uloge Samante Džouns, procurile su informacije da se ostatku ekipe, Keri, Šarlot i Mirandi, pridružuje i Sara Ramirez, koja je dobro poznata obožavaocima serije Uvod u anatomiju, a glumiće Če Dijaz, nebinarnu gej voditeljku i komičarku podkasta u kojem Keri Bredšo često gostuje.

Pored toga, procurele su slike Keri i Zverke, gde se vidi da oni ostaju zajedno, što je naišlo na veliko oduševljenje kod fanova.

Međutim, nagađa se da ga nećemo dugo gledati, kako prenosi Dejli Mejl. a već u prvoj epizodi umire neko od glavnih likova. Izvor sa seta otkrio je da je u pitanju velika smrt. Baš zbog reči "velika", (engl. big), mnogi sumnjaju da će nastradati upravo Zverka, ili Mr Big. 

Postoji i šansa da se smrt odnosi na lik Samante, koju je do sada glumila Kim Katral, što je svakako podjednako tužno, jer kao što su mnogi primetili, bez Samante i nema ove serije na način na koji smo navikli. Izvor je potvrdio da lik koji umire definitivno nije Keri Bredšo. 

Autor: redportal.rs

#glavni lik

#lik

#seks i grad