Iskoristio to što je najveća zvezda OI 😁

Olimpijske igre su se za Srbiju završile na spektakularan način, odbojkašice su donele bronzu dok su vaterpolisti odbranili zlato. Srbija ukupno ima 9 medalja što je ujedno i naš rekord na Olimpijskim igrama.

Od Novaka Đokovića smo očekivali medalju, ali spletom okolnosti do toga nije došlo. Niko Noletu ne zamera, a i kako bismo mogli da zamerimo tako nešto čoveku kao što je Novak? Srbija je predstavljena u najboljem svetlu, a upravo je Đoković bio najveća zvezda na Olimpijskim igrama i na sebe je skrenuo najveću pažnju.

Tako smo mogli da vidimo kako razgovara sa sportistima iz svih zemalja sveta, kako im deli savete i kako su oduševljeni što mogu da se slikaju i popričaju sa velikim šampionom. Svet su obišle slike kako se Nole odnosi sa svim sportistima. Srbija je predstavljena u najboljem svetlu. 😁

Ali na Tviteru se pojavila informacija da je Nole iskoristio priliku da lobira kod sportista kako bi njihove države povukle priznanje tzv. Kosova:

IZVOR: TW / @RonaldoDebeli

Opšte je poznato kakav odnos Nole ima prema SPC i našim svetinjama na Kosovu i Metohiji, ali i prema svim našim sunarodnicima gde god da žive. Ova informacija nije proverena, ali svakako nam imponuje. 😎

Autor: redportal.rs

#Kosovo i Metohija

#Srbija

#djokovic

#nole

#novak

#olimpijske igre

#povlacenje priznanja