Pretpostavlja se da su u vozilu bili vozačeva supruga koja je zadobila takođe teške telesne povrede i njihovo četvoro dece.

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Rumi umalo je stradala cela porodica. Kako nezvanično saznaje Kurir, najteže povrede u vidu kontuzija i krvarenja zadobila je beba stara godinu dana. Detetu se lekari u Novom Sadu bore za život.

Prema nepotvrđenim informacijama, saobraćajna nezgoda se dogodila kada je automobil marke "polo" slteo s puta u kanal, sinoć oko 20 sati.

- U vozilu je bilo šestoro ljudi među njima i beba. Reč je o porodici koja je, navodno iz Pećinaca išla u pravcu Iriga. Pretpostavlja se da je vozač automobila P.J. (59) usled neprilagođene brzine sleteo s puta i uleteo u kanal - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, pretpostavlja se da su u vozilu bili vozačeva supruga O.K. (53) koja je zadobila takođe teške telesne povrede i njihovo četvoro dece.

- Najmlađa beba koja ima svega godinu dana, devojčica od 17 godina i pretpostavlja se, blizanci mladić i devojka starosti 22 godine. Najteže je povređeno najmlađe dete koje ima kontuziju glave ali i unutrašnja krvarenja. Lekari u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu bore se za bebin život - objasnio je naš sagovornik.

Kako nezvnično prenosi ovaj list, vozač automobila je imao nešto alkohola u krvi.

Inače, prema informacijama Kurira porodica je navodno iz Pećinaca.

Autor: Kurir.rs

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#Teške telesne povrede

#bebi se bore za život