Nakon skandala koji je potresao Srbiju, a čiji su učesnici reperi poznati po iskazivanju mržnje prema Srbima: "Srbe na vrbe", oglasila se i Maja Berović

Nakon što se na društvenim mrežama proširio snimak koji je uzburkao čitav region, usled čega telohranitelj Džale Brata i Bube Korelija baca maloletnog dečaka sa bine, a potom nastavlja fizički da ga ugnjetava, pokrenuta je i peticija da se ovom muzičkom dvojcu iz Bosne zabrani ulazak u Srbiju. Peticiju je potpisalo više desetina hiljada građana Srbije.

Sada se ekskluzivno za Pink.rs, u razgovori sa Nemanjom Vujičićem, oglasila i popularna pevačica Maja Berović.

Njen komentar su svi čekali, budući da je ona bila najbliža saradnica reperskog dvojca, sa kojima je prošle godine i prekinula saradnju iz nepoznatih razloga.

- Ja kad sam izvodila njihove pesme oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promenilo. Ako me pitate konkretno u tom slučaju, ne podržavam jednostavno nikakav vid nasilja. Svako ko uradi bilo kakav nasilnički čin, treba da odgovara za to. Da li to bilo obezbeđenje, da l' to bio taj neko lično... Obezbeđenje radi tu za nas i oni rade ono što im mi kažemo da rade. Tako da, svako treba da stoji iza svojih dela - zaključila je Maja Berović.

Nekoliko desetina hiljada ljudi iz Srbije je potpisalo tu peticiju, nekoliko nastupa je otkazano, a oni su uputili javno izvinjenje. Evo kako Maja to komentariše:

- Nisam ispratila to za peticiju. Ne znam, ni jedan živ čovek na ovom svetu ne priznaje nasilje. Pogotovo kada se radi o tako mladim ljudima. Koliko znam taj dečko je maloletan, jednostavno bacati nečije dete sa bine je ispod svake ljudske normale - zaključila je Maja Berović za Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#buba koreli

#jala brat

#maja berović