Čestitka najboljeg tenisera nekadašnjem šampionu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković čestitao je rođendan Švajcarcu Rodžeru Federeru koji je u nedelju napunio 40. godina!

U video snimku koji je ATP podelio na svojim kanalima, Đoković je se biranim rečima obratio Federeru koji je, takođe, jedan od najvećih tenisera ikada.

- Ćao Rodžere, srećan ti 40. rođendan! Vauuu, kakvo postignuće. I dalje inspirišeš sve nas, i na terenu i van njega. Velika je čast što sam delio teniski teren s tobom poslednjih 15 godina - rekao je Đoković i dodao:

- Nadam se da ćeš nastaviti i dalje da igraš. Sport te treba, naravno, i hvala ti na svemu šta si uradio. I hvala ti što si nam pokazao da i u tim godimama može da se igra na visokom nivou. Želim ti sve najbolje, želim ti dobro zdravlje, ljubav i sreću sa svojim najbližima.

IZVOR: TW / atptour

Federer je, inače, nedavno odustao od Mastersa u Torontu i Sinsinatiju zbog povrede, a pokušaće da se oporavi za US Open koji će i za njega, a i za sve ostale, biti nikad bitniji.

Podsetimo, Federer Đoković i Nadal imaju po 20. Grend slem titula i jedan od njih bi posle Njujorka mogao da se osami na listi. Nadamo se da će to biti srpski teniser...

Autor: telegraf.rs

#ROĐENDAN

#federeru

#čestitao

#đoković