Ne isključuje mogućnost da pred kamerama ima seks 🔞

Otac zadrugarke Maje Marinković Radomir Marinković Taki, kako pišu mediji, ulazi u Zadrugu 5 i to za pozamašan honorar na nedeljnom nivou. Taki bi navodno nedeljno zarađivao 4.000 evra, a da bi ušao u pomenuti rijaliti ima i poseban uslov! 🧐

- Pričao je sa Majom i ona nema ništa protiv da joj tata uđe u rijaliti. Ona se još nećka, ali ako tata ulazi sigurno će i ona - priča izvor za Svet, prenosi Blic.

Povodom ove teme oglasio se i Taki i tom prilikom kazao kako nije isključeno da će se u rijalitiju zaljubiti i biti itniman, ali nikako pred ćerkom!

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Jedan od mojih uslova je da povedem psa i da mi se napravi golubarnik. To je pod obavezno. Zaljubljive sam prirode i za tih 10 meseci ne isključujem mogućnost da nađem devojku, a ako bi došlo do intimnih odnosa, to nikako ne bi smelo da se desi pred Majom - otkrio je Taki.

Podsećamo, za sada je poznato da u poslednju Zadrugu, ali i najverovatnije poslednji rijaliti na televiziji Pink ulazi Miki Đuričić, o čemu više možete čitati u teksu ispod:

Autor: redportal.rs

#Taki

#Zadruga 5

#honorar

#maja marinkovic

#uslov