Bosanski reperi Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala

Bosanski reperi Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala, a ovog puta to se desilo na njihovom nastupu u Nišu.

Reperi iz Bosne nastupili su prošlog vikenda na niškoj Letnjoj pozornici koja je bila puna kao oko, najviše tinejdžerima koji čine najbrojniju publiku Bube i Jale.

Jedan od fanova popeo se na binu, a kako se piše po mrežama - Jalin menadžer i Bubin rođak poneli su se brutalno, što se najbolje vidi na snimku. 😡

IZVOR: TW/@izvesnijaksha

Kako se navodi, dok je Inas pevao svoj blok, odjednom su jednog dečka koji se našao na bini izbacivači dohvatili i bukvalno bacili sa bine na publiku koja je bila u prvim redovima, kada je nastao opšti haos.

Izgleda da je jedino u Srbiji moguće tući Srbe i od njih dobijati pare.

Ovo nije njihov prvi skandal. Njihova karijera obeležena je nizom skandala, ali i netrpeljivosti prema srpskom narodu. Pre destak godina sa njihovog profila Imperia ostavljen je komentar: "Sve su Srbe vješali na vrbe". 😡

Foto: Printscreen

Amar Hodžić (poznatiji kao Buba Кoreli) više puta je dokazao u svom prilično prostačkom ponašanju. Poznat je svima snimak Bube Кorelija kada praktično ismeva klince koji su prosili na ulici. 😥

Foto: Printscreen Instagram

- Kako si slatka, je*em ti sunce, kako se zoveš - pitao je reper crnokosu devojčicu koja je stajala pored njegovog automobila.

- Mani - odgovorila preplašena devojčica, aludirajući na englesku reč koja se odnosi na novac, nakon čega je Koreli izvadio novčanicu od 100 konvertibilnih maraka i dao je devojčici.

- Evo "mani". Sada se zahvali, mahni i reci ćao - obratio se naređivačkim tonom pevač devojčici.

- Šta hoćete, još para? Pa sad sam vam dao "stoju". Znaš li ti ko sam ja? Ne znaš? Ja sam Buba Koreli, ali ništa vam to ne znači. Ja sam Sinan Sakić - rekao im je reper kroz ciničan smeh, dok se Džala Brat konstantno smejao.

Svedoci smo i slike koju je objavio, a to je slika ispred ogledala gde je izvadio polni organ. 😷

Foto: Printscreen

Međutim, tu nije kraj njegovim skandalima. Naime, svoj novi album Amar je nazvao Elektrin kompleks. Elektrin kompleks je pojam koji koristi rana psihoanalitička teorija za podsvesnu SEKSUALNU PRIVLAČNOST KOJU POKAZUJU DEVOJČICE UZRASTA 3-7 GODINA PREMA SVOM OCU. 🤯

Još jedan skandal u kome su pokazali svoju mržnju prema Srbima jeste scena iz spota za pesmu Borba, gde se jasno u donjem levom uglu vidi natpis "Ubij Srbina". Namerno ili ne, na takve stvari se mora paziti kada imate toliki publicitet, a naročito u Srbiji.

Foto: Printscreen

Nadavno su na nastupu u Ulcinju takođe imali skandal kad je Jasmin Fazlić (poznatiji kao Džala Brat) prekršio vreme trajanja nastupa do 00.00, te ih je policija skidala sa bine. 

Treba napomenuti da je Buba Кoreli ležao u zatvoru zbog dilovanja droge, odakle je 2016. izašao, a početkom ove godine je bio akter pucnjave u Sarajevu.

IZVOR: YT/Digital Daily TV

Reperi se i dalje nisu oglasili povodom incidenta.

Autor: redportal.rs

#Niš

#bacanje as bine

#buba koreli

#jala brat

#skandal