Najlepšoj srpskoj atletičarki puko film

Najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović nije osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, već je zauzela 4. mesto u finalu skoka u dalj.

Nakon ovog plasmana sada se oglasila na svom Instagram profilu nimalo uobičajenom objavom:

- Poslednje 2 godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija, ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacijama da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo "game changer" situacije - započela je Ivana.

- Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđi rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička - proći će - iskreno je napisala srpska atletičarka, a onda se zahvalila:

- Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome sto radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato - "show must go on - poručila je Ivana, a ona u komentaru poslala poruku svim hejterima:

- Ah da... svi vi "veliki" Srbi. Ja mogu da se nosim sa lažima, ali vi ne možete sa svojom mržnjom prema celom svetu i životu. Meni je takvih poput vas žao, ne mogu ni da zamislim kakav je to život. Svako dobro 🙏🏼 .. I guess 🤷🏻‍♀️ - poručila im je srpska atletičarka.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

IZVOR: IG / @ivanaspanovic

Autor: redportal.rs

#Tokio

#ivana spanovic

#olimpijske igre