U trenutku pisanja ovog teksta lekari iz Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije borili su se za njen život.

Ko je kriv i kako se tačno dogodila stravična nesreća u železničkom tunelu kod Pančevačkog mosta u sredu nešto posle 19.30 sati u kojoj je žena (40) izgubila obe noge i dalje je pod velom misterije.

Hitna pomoć je nesrećnu ženu sa amputiranim potkolenicama prevezla u Urgentni centar na Odeljenje reanimacije, potvrdili su iz Hitne pomoći.

U trenutku pisanja ovog teksta lekari iz Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije borili su se za njen život.

- Primljena je u Urgentni centar radi hitne medicinske intervencije - kazali su za Blic iz ove zdravstvene ustanove.

Za sada nije poznat identitet povređene devojke, kao ni stepen njenih povreda. Očevici kažu da je pravo čudo što je uopšte preživela s obzirom na to da je ostala bez nogu.

Kako saznaje Blic, ona je bila u društvu muškarca. Pronađena je kako nepomično leži na oko 200 metara od ulaska u tunel, dok je mladić bio na 50 metara od kobnog ulaza, ispričali su za Blic očevici.

- Voz se kretao iz pravca Ovče ka gradu. Mašinovođa je video ženu kako nepomično leži. Odmah je pozvao stanicu, došao je šef, svi vozovi su zaustavljeni. Nju je odvezla hitna pomoć - rekao je jedan od zaposlenih na Železnici.

Nije poznato zašto je bila u tunelu ni šta je tamo radila, jer se železnička stanica nalazi nekoliko desetina metara niže. Šta se tačno dogodilo i kako je došlo do povređivanja biće utvrđeno tokom dalje istrage.

Autor: blic.rs

#nesreća

#tunel

#voz

#žena