Promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori

Ruska plesačica Arina Vološina na svom Instagram profilu obratila se pratiocima podužom porukom koja se tiče, kako je navela, njene veze sa Milošem Bikovićem, sa kojim je, kako je rekla, bila godinu dana u vezi.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

View this post on Instagram

A post shared by ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

IZVOR: IG / arinavoloshina

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

- Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice.

View this post on Instagram

A post shared by ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

IZVOR: IG / arinavoloshina

- A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - zaključila je Vološina na svom Instagram profilu.

Podsećamo, vest da je Miloš Biković u vezi sa Arinom u našoj javnosti pojavila se u maju 2021. godine.

Autor: redportal.rs

#Arina Vološina

#glumac

#miloš biković

#plesačica