Film bi trebalo da u bioskope stigne 2022. godine.

Holivudski glumac Danijel Krejg stigao je u Srbiju, gde odseda u jednom prestoničkom hotelu. Glumac je u Beograd stigao bez velike pompe i obezbeđenja, u pratnji ćerke.

Krejg boravi u našoj zemlji povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa (Knives out), nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

Nakon scena koje će snimiti u našoj zemlji, glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson koji je jednom već boravio u Beogradu kada je snimao film Brothers Bloom u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, sadašnja supruga Danijela Krejga, kako piše Telegraf.rs.

Još uvek aktuelni Džejms Bond u filmu Nož u leđa 2 vraća se u ulogu ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoa Blanka, a novi članovi postave biće Kejt Hadson, Itan Hok, Edvard Norton, Lesli Odom Džunior i Dejv Batista.

Foto: Pixabay.com/Tumisu

Detalji zapleta još uvek nisu poznati, i ne zna se koje će uloge tumačiti ostali glumci. Jedino što je sigurno jeste da će se Krejgov Benoa Blank baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih. Ipak, sama činjenica da je Norton prihvatio da igra u ovom filmu ukazuje da je Džonsonov scenario impresivan, s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je reč o projektima koje prihvata.

Da li će samo Krejg snimati u Srbiji ili će prestonica ugostiti još neku od ovih holivudskih zvezda, još uvek nije poznato. Film bi trebalo da u bioskope stigne 2022. godine.

Autor: Telegraf.rs / redportal.rs

#Danijel Krejg

#Džejms Bond

#Srbija

#beograd

#film