Pregovori sa produkcijom su navodno u toku

Pripreme za poslednju sezonu rijaliti programa Zadruga uveliko su u toku, a u medijima se već piše o učesnicima koji su već potpisali ugovore i koje ćemo imati priliku da gledamo od septembra na televiziji Pink. 📺

Kako piše Srbija Danas, prema izvoru bliskom produkciji Zadruge, u Belu kuću bi u 5. sezoni trebalo da se useli popularni pevač sa svojim dečkom, koji je manje poznat javnosti. Oni navodno ulaze kao gej par, što će biti veliko iznenađenje jer je pomenuti pevač svoj privatni život vešto krio od javnosti.

- U petu sezonu ulazi pevač koga žene obožavaju, a mali broj ljudi zna da je homoseksualac. Sa njim će se takmičiti i njegov emotivni partner, koji je takođe poznat javnosti, ali znatno manje. U pregovorima je sa produkcijom, a smatra se da će ovaj potez biti revolucionaran, jer će on biti prvi muškarac sa domaće javne scene koji će otvoreno priznati da je gej. Mnoga ženska srca će biti slomljena, a očekuju se mešovite reakcije publike. Ma, biće ovo sezona za pamćenje - otkrio je dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen YouTube/ Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Gej

#Zadruga 5

#pevač

#pregovori