Nastupaće Artan Lili, Sunshine, Texas Flood, Ivana Peters, Đorđe David, Sajsi MC...

Poznata muzička manifestacija Overload festival u Vladičinom Hanu, nakon preskočene prošle godine usled pandemije, biće realizovana u petak i subotu, 30. i 31. jula, kada će na sceni pod otvorenim nebom nastupiti istaknuti muzičari rok, rep, hip-hop ili hard rok muzike.

Tako će u 2 dana svirati grupe Artan Lili, Sunshine, Texas Flood, kao i muzičari Ivana Peters, Đorđe David, Sajsi MC i drugi.

Specijalno iznenađenje ove godine je gitarska radionica pod nazivom Guitar Workshop koju će prvog dana održati često angažovani gitarista Borko Mitić, kao i lider spomenutog rok-bluz benda Texas Flood - Nenad Zlatanović.

U okviru pratećeg programa biće priređena i izložba fotografija sa svih prethodnih izdanja festivala. Prvo veče rezervisano je za muzičare rep i hip-hop usmerenja. Tako će publika gledati nastup fatalne i provokativne Sajsi MC, kao i legendi, grupe Sunshine koja će zapaliti atmosferu sa hitovima Misli mene gone, Kokain, Žaklina traži sponzora.

Poslednjih godina su manje diskografski i koncertno aktivni, ali su imali svirke po raznim festivalima i manifestacijama (Beer Fest) ili solo koncerte (Letnja bašta kluba Fest 2020).

Autor: Tanjug

#Artan Lili

#Sajsi MC

#ivana peters

#overload festival

#sunshine

#texas flood

#vladičin han