Njena sestra Nataša nastavila je putovanje ka Ibici, dok je Kristina morala da se vrati u Srbiju

Modna kreatorka i sestra popularne pevačice Nataše Bekvalac Kristina doživela je veliku neprijatnost na aerodromu u Cirihu. Naime, Nataša i Kristina krenule su nedavno zajedno na putovanje na Ibicu, kako bi pevačica na pomenutoj lokaciji snimila spotove za nove pesme, međutim, po dolasku na aerodrom plan puta se promenio.

Kristina Bekvalac deportovana je iz Ciriha zbog toga što je sa sobom ponela pasoš koji je istekao još pre godinu dana. Švajcarski policajci izdvojili su kreatorku iz reda i ona je morala da se vrati za Srbiju, dok je Nataša nastavila putovanje ka Ibici.

- Krenule su na Ibicu da bi Nataša snimila spotove za nove pesme. S njima je bio ceo pevačicin tim. Zajedno su se ukrcali u avion na Aerodromu Nikola Tesla, ali kad su sleteli u Cirih, na pasoškoj kontroli su primetili da je ovaj dokument Kristini istekao pre godinu dana. Tada je nastao haos! Policajci su bili zabezeknuti, u šoku su se pitali kako je uopšte uspela da poleti iz Beograda. Odmah su je odveli u posebnu sobu na razgovor, a ona je tek tad shvatila šta se zapravo desilo. Objasnila im je da ima nov pasoš, ali da je u žurbi uzela stari i pitala ih da li neko može da ga skenira i pošalje im. Odgovorili su joj da to ne dolazi u obzir i da moraju da je zadrže i isprate nazad za Srbiju - otkriva izvor za Informer.

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac)

IZVOR: IG / @kristinabekvalac

- Tri sata je čekala let za Srbiju i jecala. Bila je besna na sebe što je napravila opštu zbrku. Čim je stigla u Beograd, uzela je nov pasoš i ponovo je kupila avionske karte. Kad je posle dva dana opet krenula ka Ibici, napisala je na Instagramu: “Ko nema u glavi, ima u nogama”, šaleći se na svoj račun iako joj situacija nimalo nije bila smešna. Čak ju je i Nataša zadirkivala, pa je uz fotografije sa plaža pisala: “Svi smo tu, samo čekamo Kristinu Bekvalac da izađe iz pritvora - priča izvor i dodaje:

- Svi su odahnuli kad je stigla na Ibicu, pa su krenuli sa snimanjem spotova. Već su zaboravili na celu frku, pa u pauzama rada uživaju u omiljenim koktelima na peščanim plažama. Mada su na ostrvu poslovno, našli su vremena da obiđu dnevne žurke kraj Sredozemnog mora.

Autor: redportal.rs

#Cirih

#Kristina Bekvalac

#deportovana

#nataša bekvalac

#pasoš