Aleksandra je govorila o životu nakon Zadruge, te otkrila da želi da se promeni

Rijaliti učesnica Zadruge 4 Aleksandra Nikolić gostovala je u emisiji Narod pita tokom sinoćne večeri, a zajedno sa njom u studiju je bila i njena bivša ljubav Marko Janjušević Janjuš. 🧐

Tokom emisije Aleksandra je govorila o životu nakon Zadruge, te otkrila da želi da se promeni, a jedan korak napred je već napravila pošto je upisala Višu poslovnu školu, odnosno menadžment. Aleks želi da novac koji je zaradila u Zadruzi uloži u obrazovanje, a ne u korekcije, kao neke, kako je rekla. 😅

- Želim novac koji sam zaradila da... Ma on mene ne shvata ozbiljno, upisala sam Višu poslovnu školu. Upisala sam menadžment. Treba da ulažemo u obrazovanje - pričala je Aleks, dok joj se Janjuš smejao.

- Aleks, ti si najveća legenda, živi sa mnom, oženio bih te. Kaže, da uloži u sebe - rekao je kroz smeh Janjuš, a Aleksandra je nastavila:

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Smatram da treba da ulažem u to, a ne na korekcije, kao neke.

- Imala si 8 operacija - dodao je Janjuš.

- Ja sam uradila samo usta i grudi, i usta ću da vadim. Ja sam rešila svoj život da promenim, fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit pre par godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prava stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vredi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala - završila je Aleks, prenosi Kurir.

Autor: redportal.rs

#Narod pita

#Zadruga 4

#aleksandra nikolić

#janjuš

#obrazovanje