Dizajnerka Nevena tvrdi da su Rasta i Nataša Bekvalac prekopirali ideje iz jednog njenog performansa i uneli ih u svoj novi spot 🤔

Pevačica Nataša Bekvalac i reper Stefan Đurić Rasta pre nekoliko dana objavili su deutsku numeru Iz daleka. Spot i pesma izazvali su dosta komentara, a najviše ima onih u kojima se tvrdi da su izvođači sa svojim timom ukrali ideje za spot jedne mlade umetnice, koja se povodom ove teme oglasila na društvenim mrežama.

Detaljnije o oglašavanju umetnice brenda NEO Design Nevene možete saznati u tekstu ispod:

Povodom ove situacije redakcija portala Objektiv.rs kontaktirala je čanove tima Nataše Bekvalac, konkretno njenu sestru Kristinu i PR menadžera Tanju Mrkić, ali od njih nisu dobili nikakvo objašnjenje.

- Nemam komentar na to, znam šta hoćete da kažete. Žurim, ulazim u avion - rekla je Kristina Bekvalac.

- Trenutno ne mogu da pričam, na Ibici smo, snimamo spot - kazala je Tanja, a Rasta nije odgovorio na pozive redakcije pomenutog medija.

Umetnica i kreatorka Nevena nije želela da daje dodatne izjave za medije, s obzirom na to da se već oglasila putem Instagrama.

- Ne želim da dajem nikakve dodatne izjave za medije. Sve što sam imala da kažem rekla sam u videu, čini mi se da je i više nego dovoljno - rekla je Nevena.

View this post on Instagram

A post shared by NEO Design (@neodesign.neo)

IZVOR: IG / @neodesign.neo

Autor: redportal.rs

#Kristina Bekvalac

#NEO

#iz daleka

#kopija

#nataša bekvalac

#plagijat

#rasta