Neplaniran susret 😅

Rijaliti učesnica Kristina Spalević i njen partner Kristijan Golubović nedavno su posetili Kraljevo kako bi ona upoznala Kristijanovu ćerku Veru, ali se, kako je rekla, nisu nadali da će tom prilikom sresti i Kristijanovu još uvek zakonitu suprugu Ivanu. 😏

- Bilo mi je neprijatno kada sam je videla, pobegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Vera je lepo reagovala, rekla mi je da sam lepa devojka i zelena, jer sam na sebi imala zeleno odelo. Plakala sam posle. Dok ne vidiš nekog, nemaš osećaja o tim stvarima, ali kada sam videla kakva je osoba, stvarno nemam reči. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on hteo da se suočimo sa tim.

Kristina je za Objektiv.rs otkrila kako je protekao prvi susret sa Ivanom, a govorila je i o odnosu koji ima sa ostatkom Kristijanove porodice, te da planiraju zajedno dete.

- Ako bude prilike da vodi Veru sa sobom na neko putovanje, onda ćemo ići zajedno, ali ćemo i u Kraljevo opet ići. Nije niko na ratnoj nozi. Nemam problem sa tim da budem maćeha, nisam zla maćeha. Nisam mnogo razmišljala o tome, niti sam se opterećivala. Mi ćemo imati i svoje dete, pa bih želela da naše dete provodi vreme i sa Lazarom i sa Verom. Krv nije voda i bilo bi mi apsolutno drago da funkcioniše sve kako treba. Sa Lazarom sam u super odnosima, Vera je još uvek mala, ali radiću na tome da sve bude okej.

Foto: Instagram.com/@kristina_spalevic

Takođe, Kristina je kazala je kako bi Ivana i ona mogle da se druže da situacija nije ovakva kakva je. 😅

- Mislim da nije baš prirodno da se družimo. Nas dve smo provele nekih pola sata zajedno, jer je Kristijan otišao da se šiša, prešle smo hiljadu tema. Ona je pozitivna i komunikativna, da nisam sa Kristijanom, sigurno bih mogla da se družim sa njom, ne samo ja, nego svako.

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#ivana

#susret

#žena