Novak otvorio dušu novinarima na Olimpijskim igrama

Novak Đoković je na Olimpijskim igrama pred meč sa Nemcem Janom-Lenardom Štrufom, koji bi trebalo da se odigra u ponedeljak oko 10 časova ujutru, dao izjavu novinarima u kojima je potpuno otvorio dušu i rekao kako doživljava gubitak na Olimpijskim igrama:

Mnogo plačem, samo vi to ne vidite...Olimpijske igre, predstavljanje zemlje... To je uvek podizalo očekivanja, pritisak i emotivnu potrošnju sa moje strane. Svi teniseri i sportisti bi se saglasili sa mnom.

Kako piše Kurir.rs, Nole je novinarima objasnio da za njega učešće na igrama na kojima igraš za svoju zemlju i svoj nardo poptuno jedna druga vrsta sporta na emotivnom polju:

To je prosto drugačiji nivo energije nego na bilo kom drugom turniru. Olimpijske igre su na četiri godine. Imamo četiri grend slem turnira godišnje i mnogo turnira svake sezone, tako da smo srećni da imamo mnogo šansi da se takmičimo. Ipak, Olimpijske igre su na četiri godine i zato je priprema toliko važna. I naravno da kada izgubite ovde onda se osećate kao da se ceo svet raspada u tom trenutku. Ipak, sledećeg dana nastavite, to je sport. Nadam se da ću moći da se smejem ove nedelje. Videćemo...

Autor: kurir.rs / redportal.rs

#Novak Đoković

#olimpijske igre

#tenis