Problem je u odnosu dilera droge i mladih žena

Zapadni deo Meksika Sinaloa je mesto sa najjačim narko kartelima. Novac koji oni generišu je uticao na poseban odnos između narkosa (dilera) i mladih žena, tj. podstaknuo je obsesiju za plastičnom hirurgijom.

Dr Rafaela Martinez Teracas ima pun sto zahteva za plastičnim operacijama žena. Većina njih se vode pod "narko estetiku".

- Uzak struk, široki kukovi sa velikim zadnjicama, i kad pričamo o grudima, generalno su velike - rekla je Martinez.

Žena sa ovim hiper feminiziranim naglašenim fizičkim osobinama se u tom delu Meksika zove "la buchona", posebno ako pritom još voli da nosi dizajnirane stvari i ako ima narko ljubavnika.

- Prosečne godine mojih pacijenata su između 30 i 40, ali često budu i mnogo mlađe pa čak i ispod 18 godina. One se takmiče jedna sa drugom, ko ima najbolje telo i najmanji struk - dodala je doktorka.

Žene i tinejdžerke nekad dolaze na konsultacije sa njihovim majkama i prijateljima, neke dolaze sa muškarcem ili same.

- Često dolaze sa dečkom koji plaća operaciju. Mnogi muškarci me zovu da me pitaju "Hej doktorka, poslaću ti devojku da je operišeš" - govori Martinez.

- Jednom me je jedan čovek pozvao i rekao "Jedna od mojih devojaka dolazi da te vidi. Doktorka, znaš šta volim. Zanemari bilo šta što ona kaže, ja te plaćem. Rekla sam mu tada da sa njom vidi sve jer ja slušam pacijenta pred operaciju i on donosi odluke - dodala je Martinez.

U tom delu Meksika je siromaštvo vrlo rasprostranjeno i mnogim ženama je ovo jedan od načina da pobegnu od toga ili budu same uvučene u ovaj svet.

Autor: redportal.rs

#Meksiko

#Plastična operacija

#seks