Pevačica se oglasila nakon objavljivanja video-snimka na kome se vidi da u donjem vešu igra oko šipke

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio video-snimak pevačice Slavice Ćukteraš na kome se vidi da ona u donjem vešu igra oko šipke u jednom striptiz klubu. Kako je video snimljen bez dozvole, a pevačica dobila informaciju da će on biti pušten u javnost, ona se oglasila putem svog Instagram naloga i rešila "misteriju", odnosno otkrila kako je sporni video-snimak nastao.

Naime, Slavica je obavestila pratioce da je u striptiz baru boravila jer je želela da vidi lokaciju za svoj novi projekat, a to da posećuje mesta ovog tipa nije ništa novo, kako je rekla, jer je u striptiz klubu slavila i rođendan. 😁

- Pošto sam obaveštena da će se u javnosti pojaviti snimak koji bi mogao da se protumači na razne načine, želim svima da odmah razjasnim neke stvari - napisala je Slavica i potom dodala:

Foto: Instagram.com/@cukterasslavica

- Snimak je nastao u jednom striptiz baru gde sam bila sa svojim saradnicima jer smo imali u planu da na tom mestu snimamo spot za moju novu pesmu. Iako je zabranjeno snimanje telefonom na takvim mestima, zbog toga što sam javna ličnost, neko je poželeo da na ovaj način ukalja moj ugled. Kao što se može videti, ja jesam igrala oko šipke, ali to nije ništa novo, jer sam već i sama to objavljivala na svom Instagram nalogu i znalo se, po mojim izjavama u medijima, da želim da napravimo spot u kom će tako nešto biti. No, razumem senzacije, iako je nema.  Iako sam ja "EKSKLUZIVA", ovde ekskluzive nema jer nije novost da sam išla u striptiz klub, pa tamo sam i rođendan slavila. 🤣 No, kako je ovo trebalo da bude poslovna tajna, a i kao što rekoh, zabranjeno je snimanje telefonom na takvim mestima, neko će morati da snosi posledice. Ostajte mi dobro i ne nasedajte na senzacije gde ih nema. Voli vas vaša Slavica - stoji na pevačicinom Instagram storiju, a u nastavku ispod možete pogledati video-snimak o kome smo pisali:

IZVOR: TW / @sakriosamime

Autor: redportal.rs

#slavica ćukteraš

#striptiz bar

#video

#šipka