Kao srednjoškolka volela sumnjive momke, uradila estetske operacije i fizički se obračunavala 🤯

Rijaliti program Zadruga je završen, ali priča o Maji i Janjušu nikada neće! 😅

Kontroverzni par već nekoliko sezona drži gledaoce ispred malih ekrana i pomera granice novim načinima "iskazivanja ljubavi" ako to tako možemo nazvati. 😅 Neko bi rekao da je po njima nastala ona poznata izreka Ko se bije, taj se voli.

Život Maje Marinković pre, ali i tokom rijalitija Zadruga mnoge zanima, pa je tako Redportal.rs došao do anonimnog izvora koji je blizak Maji i otkrio kakva je Maja bila tokom srednjoškolskih dana i kakav je odnos imala sa ocem Takijem. Redakcija je došla u posed Majinih fotografija tokom srednje škole nakon urađenih estetskih zahvata. 😳

Kakva je Maja bila učenica u srednjoj školi?

Maja nije bila baš uzoran učenik. Išla je u Srednju frizersku školu i pošto je godinu dana starija od mene, ona je 1. godinu pala i tako je došla u moje odeljenje. Nikada je nije interesovala škola, učenje i dobre ocene. Na časovima je uglavnom bila odsutna, a dvojke su joj poklanjali zbog oca Takija. On je često dolazio u školu, pričao sa profesorima i molio ih za njene ocene i vladanje zbog koga je bila pred izbacivanje iz škole zbog neopravdanih časova.

Foto: Facebook.com

Kakav je odnos imala sa Takijem?

Maja je uvek imala strah od Takija i kad god je dolazio u školu ona bi plakala i krila se od njega. Jednom je vikao na nju nasred hodnika pred celom školom, ona se tresla. Bio je autoritet i veoma strog prema njoj, na šta se često žalila.

Foto: Facebook.com

Koliko se razlikuje današnja Maja Marinković u odnosu na Maju iz tinejdžerskog doba?

Nova Maja glumi moralistu, neku poštenu naivnu devojku, stara Maja je bila sušta suprotnost.

Kakva je Maja bila u društvu?

Uvek je bila glavna u društvu, želela je uvek da se ističe. Svi su je se plašili zato što je bila naklonjena fizičkim obračunima sa svakim ko joj stane na žulj. Znala je da izgura klupe u hodnik kada je besna i kada nije po njenom. Niko nije smeo ništa da joj kaže.

Foto: Facebook.com

Po čemu je pamtiš?

Pamtim je po njenim gradskim pričama koje su joj uvek bila glavna tema, takođe po njenim momcima koji su se uglavnom bavili krimilanim radnjama, kao i parama i poklonima koje je od njih dobijala i često se hvalila po školi. Uvek je volela da bude zapažena, pa je još tokom 2. ili 3. godine srednje škole uradila je estetsku operaciju grudi i usana, što je nama kao njenim vršnjacima bilo strano.

Da li je i kao tinejdžerka bila u vezi sa zauzetim muškarcima?

Više su joj se dopadali muškarci koji su zauzeti, tako da veza sa Janjušem u Zadruzi me uopšte nije iznenadila. Maja je uvek želela da se takmiči sa drugim devojkama i nije volela da gubi.

Foto: Facebook.com

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#janjus

#maja marinkovic

#srednja skola

#tinejdzerka