Maja pred novu sezonu ide na remont, stavlja nove silikone 😎

Četvrtu sezonu rijaliti programa Zadruga obeležio je buran odnos učesnika Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, a kako mediji pišu, njihove prepirke imaćemo priliku da gledamo u narednoj, ujedno i poslednjoj, sezoni Zadruge. 😅

Kako otkriva izvor, Maja i Janjuš pozvani su da uđu u Zadrugu 5 i oboje su navodno pristali.

- Maja i Janjuš stalno su pravili skandale, svađali se, psovali, tukli, štipali, polivali vodom... Pošto se Janjuš javno kune da nikada više neće biti sa Majom, produkcija je rešila da ga stavi na veliki test. Pozvali su ih oboje da uđu u narednu sezonu i pred kamerama Pinka reše sve što imaju - počinje sa izlaganjem izvor i dodaje:

Foto: Facebook.com/Zadruga

- Oboje su pristali, jer im je to trenutno jedini način da dođu do novca. Sigurno je da će se Maja i Janjuš sto puta miriti i raskidati. Oboje su potpisali ugovor, a dok ne udu u novu sezonu, planiraju da se posvete sebi.

- Janjuš želi da celo leto povede sa ćerkom Krunom. Takođe i da reši probleme sa bivšom suprugom Enom, koja želi da mu uzme starateljstvo nad devojčicom. Maja će iskoristiti slobodno vreme do septembra da ode na „remont" lica i tela, kao što je uradila i pred Zadrugu 4 - kaže izvor za medije.

- Maja navodno pored lica, planira da zameni silikone u grudima, kao i da uveća zadnjicu - otkrio je izvor za Informer.

- Kad je pregovarala, prvo ih je pitala da li Janjuš ulazi i čim je dobila potvrdan odgovor, odmah je pristala! Planira da bude lepša nego ikad i da ga opet za zavede. Voli ga kao Boga i svako veče plače jer je rekao da ne želi više nikad da je vidi - zaključio je pomenuti izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako rešim privatne probleme, što da ne. Maja me više ne interesuje - rekao je Janjuš povodom ulaska u novu sezonu Zadruge, a evo i šta je Maja rekla povodom nove sezone:

- Naravno da bih ponovo ušla! Janjuša volim, ali ne mogu da mu oprostim sva poniženja i to što se svađao sa ocem.

Autor: redportal.rs

#Zadruga 5

#janjuš

#maja

#ugovor