Crno-beli počinju takmičenje u Evropi

Fudbalski klub Partizan u četvrtak od 21.00 čas počinje pohod na grupnu fazu evropskog takmičenja Liga konferencije.

Na stadionu Partizana u okviru 2. kola dočekuju Dunajsku Stredu, a na konferenciji za medije kapiten crno-belih Vladimir Stojković odmah se dotakao prisustva navijača na sutrašnjoj utakmici:

- Najbitnije je da fudbal ponovo liči na fudbal i mislim da će nam posle godinu dana navijači biti vetar u leđa - počeo je Stojković, a zatim prokomentarisao novi dres Partizana koji je danas predstavljen:

- Pogledao sam klip i mogu reći da mi se dres sviđa. Mada, golmanski je uvek problem, braniću u starom. To je moja muka, ja je mučim, nema veze sa klubom. Nije sinhronizovan sa ostalim. Ja kombinujem sa ekonomom - zasmejao je sve Stojković.

A onda je progovorio o sutrašnjem protivniku:

- Ispratio sam njihovu prijateljsku utakmicu sa Ujpeštom, uverio sam se da je reč o ozbiljnoj ekipi, sa pobedničkim mentalitetom, uprkos primljenom golu nastavila je agresivno da igra. Što se nas tiče, već 3-4 godine dosta naših igrača je na okupu. Shvatili su da je u Partizanu svaka naredna utakmica najvažnija, to su prihvatili. Ova sutra je ozbiljna - zaključio je kapiten crno-bečlih.

Celu konferenciju za medije pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / FK Partizan Beograd

Autor: redportal.rs

#crno-beli

#dunajska streda

#fk partizan

#partizan