Obe iza sebe ostavile decu

Amelija i Amanda Alves, 18-godišnje bliznakinje, ubijene u na stravičan način, a njihovu smrt ubica je emitovao preko lajv snimka na Instagramu.

Kako prenose britanski mediji, devojke su navodno ubijene jer su znale previše informacija o dilerima narkotika. Ubica je odlučio da ih ubije, a njihovu smrt emitovao je uživo na Instagramu.

Snimak ubistva do sada je pregledan više od 100.000 puta, piše Daily Star, a prenosi Telegraf.rs.

Telo tinejdžerki, koje su nedavno postale i majke, pronašla je policija samo nekoliko sati kasnije. Amanda je iza sebe ostavila trogodišnju kćerku, a Amelija se pre 6 meseci porodila i ima sina.

Osumnjičeni za njihovo ubistvo odmah je uhapšen i on je odmah poslat u policiju na ispitivanje.

Video-snimak zabeležio je mučne poslednje trenutke sestara dok su klečale jedna pored druge na prljavom putu.

Izveštaji kažu da su njih dve bile prisiljene da kosu skupe u punđu pre nego što je ubica (17) navodno prislonio pištolj na njihove potiljke i ispalio metke. On je u prvu sestru ispalio 2 hica, a u drugu čak 4.

Iako brazilski zvaničnici tek treba da otkriju konkretan motiv za pogubljenja, lokalni mediji pišu da je motiv bio taj što su sestre "previše znale“ o incidentima koji su uključivali lokalne dilere droge. Meštani koji su živeli u tom području izbezumljeno su pozvali policiju nakon što su tela pronađena na istom mestu gde su i ubijena.

Prema pisanju Daily Stara, osumnjičeni tinejdžer prethodno hapšen najmanje 7 puta.

IZVOR: TW / @OlumoRocktv

Autor: Daily Star / Telegraf.rs

#Amelija i Amanda Alves

#bliznakinje

#ubijene bliznakinje