Batinaš to shvatio kao provokaciju i pretukao ga 😌

Slabovidi Podgorilčanin A. S. brutalno je pretučen pre desetak dana, ispred podgoričkog lokala Biro, potvrđeno je VOP-u iz policije.

On je, kako navode iz policije, odbio da podnese prijavu, a batinaši će proći bez sankcija.

Kako je VOP-u rečeno u Klinički centar Crne Gore su se na ukazivanje lekarske pomoći 3. jula javili A. S. i A. Đ. a koji su povrede zadobili iz nasilja.

- A. S. i A. Đ. su u službenim prostorijama Centra bezbednosti Podgorica dali izjave na navedene okolnosti, gde je A. S. naveo da se usled problema sa slabim vidom sudario sa nepoznatim licima prilikom izlaska iz ugostiteljskog objekta, nakon čega im se izvinio, međutim, ta lica su to shvatila kao provokaciju i fizički su nasrnuli na njih,nakon čega su se udaljili sa lica mesta - naveli su iz policije.

Dodaju da je A. S. izjavio da ne želi podnošenje prijave i dalje procesuiranje, jer je u pitanju “nesporazum”. O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilštvu u Podgorici, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti obzirom na to da oštećeni ne žele da podnesu prijavu za navedeni događaj.

Autor: Volim Podgoricu

#Biro

#Podgorica

#Slepi i slabovidi