Meštani tvrde da je to mesto ukleto jer su baš tu pre dvadesetak godina poginula dvojica mladića 😥

Vuk B. (17) iz Aranđelovca nastradao je, a njegov imenjak Vuk T. (17) teško je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko četiri sata ujutro u aranđelovačkom naselju Baljkovica. Kako se sumnja, uzrok jezive tragedije je neprilagođena brzina, prenosi Blic.

- Prizor posle udesa je bio stravičan - pričaju očevici užasa.

Kako kažu, "reno megan" u kom su se nalazili tinejdžeri navodno je oborio saobraćajni znak, udario u banderu i uleteo u jedno dvorište!

- Baš na tom mestu pre dvadesetak godina poginula su dvojica mladića iz Aranđelovca. Proklizali su i posle pedesetak metara poginuli. Otac jednog od njih podigao sinu spomen-česmu. Tuga. Ispratili su ga sa trubačima. Bili su samo malo stariji od tinejdžera koji je juče poginuo. To mesto je ukleto - u neverici priča S. M. iz Aranđelovca.

IZVOR: YT / RTV Sunce - Arandjelovac

On je igrom slučaja bio na licu mesta neposredno pre nego što su se dogodile obe tragedije, i ona pre 20 godina i juče kada je poginuo 17-godišnji Vuk B. iz Aranđelovca.

Njegov saputnik Vuk T. koji takođe ima 17 godina nalazi se van životne opasnosti u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Pravo je čudo, rekli su lekari, da je iz smrskanog automobila izašao sa dva polomljena rebra, ugruvan i sa posekotinama koje su sanirane. Vuk B. je ostao na mestu mrtav. Kobna je bila šipka od ograde koja ga je usmrtila.

Autor: Blic

#Aranđelovac

#Tinejdžer poginuo

#vrbica