Žena sa najpopularnijeg mima 2019. rešila da izgladi odnose sa Smadžom

Sigurno pamtite eksploziju mimova žene koja histeriše na mačku (mada se radi o mačoru, ali o tome ćemo posle) koja se desila sada već pomalo zaboravljene 2019. godine. Da, postojalo je vreme pre korone.

Elem, ono što možda ne znate da je ime te žene zapravo Tejlor Armstrong i da je njen isečak iz snimka koji je postao globalno poznat zapravo uzet iz rijaliti emisije pod imenom Prave domaćice sa Beverli Hilsa (The Real Housewives Of Beverly Hills) koja se prikazuje od 2010. godine.

Foto: BRAVO/YOUTUBE; TUMBLR/SMUDGE/MIM/mim

Kada je u pitanju mačor na kojeg se ona "ljuti" u mimu, iznova i iznova, obični zato što mu je perspektiva drugačije od njene, njegovo ime je zapravo Smadž (Smudge - Razmazanko, prim. prev.) i on je zapravo već neko vreme zvezda mreže Tumblr. Naravno, postao je poznat po tome što pravi neobične izraze lica, ali i po tome što ima svoju stolicu u kući. 😸

Elem, neko je tokom 2019. spojio njih dvoje i nastala je opšta pomama ovih mimova, od kojih su mnogi bili i naši, tipično srpski. U međuvremenu, zafrkanti sa Jutjuba Shorty Awards su se setili da "kontaktiraju" njih dvoje, pa je napravljen video u kojem je Armstrongova pozvala Smadža uz molbu da se pomire, koji možete pogledati ovde 👇.

IZVOR: YT / Shorty Awards

- Hej Smadž? Nemoj da prekidaš! Znam da sam bila dramatična, ali želim da ti se izvinim što sam toliko vikala na tebe - rekla je ona u telefonskom razgovoru sa mačorom, a Smadž je po svemu sudeći prihvatio izvinjenje.

U stvarnom životu, međutim, Armstrongova je jednom prilikom rekla da je isečak iz emisije očigledno bio načinjen u izuzetno stresnom periodu njenog života, ali da ju je mim u kojem je ona jedan od dvoje glavnih protagnista naterala da sad na taj period gleda sa osmehom.

Izgleda da je ovaj mim onda svima doneo sreću, zar ne? 👱‍♀️👉😸

Autor: redportal.rs

#izvinula se

#mim

#žena viče na mačora