Policija će naknadno utvrdila kako je došlo do nesreće

Jedna žena poginula je u sudaru radne mašine i automobila u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 9.30 č. juče kod mesta Trnov Laz u blizini Prokuplja.

Kako kažu u tužilaštvu, radna mašina, koja je radila na proširenju puta u ovom selu, kretala se unazad i udarila automobil marko jugo 45 koji se kretao iza nje.

- Do kontakta došlo kada je vozač vojne radne mašine dozer sa gusenicama koji je ravnjao put kretajući se unazad, udario u putnički automobil jugo 45 - kažu u Tužilaštvu.

U automobili su se u tom trenutku nalazili žena i muškarac. Od siline udarca žena je ispala iz vozila na put, a mašina je nastavila da se kreće i pregazila je nesrećnu ženu!

- Vozač radne mašine nije video vozilo i udario je, pri tome su se otvorila suvozačeva vrata automobila u kome su se nalazili muž i žena iz Kruševca. Muž je vozio, a ona je sedela na suvozačevom mestu, ispala je od udarca iz kola i pregažena je. Nakon svih informacija, najverovatnije će biti podneta krivična prijava protiv vozača radne mašine - saznajemo u tužilštvu.

Na lice mesta ubrzo je došla Hitne pomoći iz Prokuplja, međutim mogli su samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

U policiji navode da je izvršen uviđaj i da će se naknadno utvrditi kako je došlo do ove nesreće.

Autor: Blic

#Prokuplje

#nsreća

#sudar