Biće produženo radno vreme policijskih stanica

Građani će od danas lična dokumenta moći da izvade svakog radnog dana od 7.30 do 20 č. u svim policijskim upravama i policijskim stanicama dok će Policijska uprava Novi Sad raditi od 7.30 do 21 č. U MUP-u ističu da su produžili radno vreme zbog velikih gužvi na šalterima.

Novina je i produženo radno vreme za prijem i uručenje dokumenata na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd, radnim danima od 7.30 do 20 č. kao i subotom od 7.30 do 15.30 č. u policijskim ispostavama Borča (PS Palilula), Beli potok (PS Voždovac) i Batajnica ( PS Zemun). Prijema i uručenja dokumenata, od sada je omogućeno i nedeljom i to u Policijskoj upravi za grad Beograd ( Ljermontova 12 a i SIV-3) kao i u Policijskoj upravi Novi Sad od 7.30 do 15.30 č.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i do sada, čini sve kako bi građani dobili lična dokumenta u skladu sa zakonskim rokom, uprkos velikom broju zahteva. Zbog toga, apelujemo na građane da vode računa o rokovima važenja ličnih dokumenata i na vreme podnesu zahteve za njihovu zamenu - poručuju u MUP-u.

Autor: Blic

#lična karta

#pasoš

#policijska stanica