A mislili ste da bivo nema ništa zajedničko sa pandom

Taman kad smo mislili da su sve ideje oko rijaliti programa iscrpljene, Netfliks je izbacio najavu za novi rijaliti šou pod imenom Seksi zveri (Sexy Beasts).

Koncepcija ove emisije je sledeća - spojiti ljude koji traže ljubav, ali pod uslovom da budu maskirani u neku životinju ili čudovište prilikom prvog susreta, pa ako se poklope po karakteru, na kraju emisije mogu da vide jedno drugo - bez maske. 😲

Foto: Printscreen YouTube/Netflix

Kad se ovako napiše, to ipak ne zvuči dovoljno živopisno kao što može da se vidi iz najave koja je okačena na Jutjub, gde recimo, možete videti kako izgleda sastanak između muške bogomoljke i ženskog delfina, odnosno bivola i pande.

Nismo baš sigurni koliko je koncepcija ispravna za same učesnike, ali moramo da priznamo da nas je ovaj video ipak zabavio, ako ništa drugo, onda svojom svojom bizarnošću. 😄

Da se primetiti, ipak, da su svi učesnici ovog šoua (bar oni koji su prikazani) ipak privlačni mladi ljudi, što baš nije u skladu sa najavom koja kaže da je cilj upotrebe ovih maski da se ljudi opuste i ne misle o izgledu sagovornika već da se koncentrišu i na njegovu ili njenu ličnost.

Foto: Printscreen YouTube/Netflix

Naravno, komentari na najavu su urnebesni sami po sebi. 😄 Izdvojili smo samo neke.

- Svi moji demoni paralize sna su izašli i imaju svoj rijaliti - kaže jedan korisnik Jutjuba.
- Ovo izgleda kao interdimenzionalni kablovski kanal - rekao je drugi.
- Meni ovo izgleda kao bolestan, izvrnut, horor film - nadovezao se korisnik pod pseudonimom Your Nemesis.

Ostaje samo pitanje da li će ovaj šou, ako bude imao i srpsku verziju, imati za špicu pesmu Voli te tvoja zver. 😄

IZVOR: TW / Netflix UK & Ireland

Autor: redportal.rs

#Netfliks

#Netflix

#rijaliti

#seksi zveri

#sexy beasts