Belivuk tražio da mašina bude mercedes 😮

Saradnik Velje Nevolje koji se u kriptovanom skaj telefonu vodio pod šifrom Džej nabavio je mašinu za mlevenje mesa, koja se nalazila u Ritopeku i služila im je za sakrivanje najstrašnijih zločina.

Analizirajući prepiske policijskim operativcima nije promakla razmena poruka između jednog od ljudi bliskih Velji i pomenutog Džeja, koji je upitao da li može da se nabavi jedna mašina za mlevenje mesa i poslao sliku jedne koja bi odgovarala. U razgovoru je napomentuto da je tražen mercedes.

Policija zaključila da je Belivuk tražio najbolju moguću mašinu koja može da se nađe na tržištu da bi što efikasnije uklonio tragove svojih zverstava

- U mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi se više DNK uzoraka različitih žrtava. To je definitivno potvrđeno posle veštačenja, koje su obavili pripadnici MUP i Tužilaštva za organizovani kriminal - rekao je tada ministar policije Aleksandar Vulin.

Kako prenosi Kurir.rs, uprkos svim merama predostrožnosti, Belivukova ekipa je ostavila dosta tragova u kući u Ritopeku. Među njima su i biohemijski dokazi o boravku žrtava srpskog ogranka kavačkog klana u ovoj vikendici, iz koje nikad nisu izašli.

Autor: Kurir.rs / Srbija danas

#Džej

#belivuk

#mašina