Osuđen na 20 godina zatvora

Muškarac iz Milvokija (SAD), koji je fatalno povredio svog 5godišnjeg sina udarcem pesnicom u glavu, nakon što mu je sin pojeo čizkejk tortu, osuđen je juče na 20 godina zatvora.

Trevis Stekhaus (30) priznao je krivicu za optužbu za drugostepeno ubistvo, zlostavljanje deteta i zapostavljanje potreba dece u suđenju za ubistvo njegovog sina Sera Amira Stekhausa.

Nakon događaja policija je brzo reagovala (jun 2019.), ali je mogla samo da konstatuje smrt. Stekhaus im je prvo rekao da je pao niz stepenice, ali su istražitelji vrlo brzo shvatili da povrede nisu odgovarale povredama koje se događaju nakon pada sa stepenica.

Na kraju, Stekhaus je priznao da mu je sin pojeo parče čizkejk torte, i da je on kao kaznu udario dete u lice i stomak.

Ser Amerijeva smrt je nastupila usled teških povreda abdomena,a prema izveštaju mrtvozornika imao je rupturu stomaka, povredu bubrega i iščupanu nadbubrežnu žlezdu usled povreda.

Sudija David Borovski je na izricanju kazne imao samo kratko da kaže osuđenom:

Obična osoba na ulici kada čuje za ovaj slučaj nikako neće moći ni da pojmi zašto bi neko prebio, pa čak i udario drugo živo biće na taj način na koji ste vi, još manje da tako nešto uradi svom rođenom detetu. Kako vi možete da živite sa sobom, makar i jedan dan, ja nikada neću razumeti...

Autor: redportal.rs

#5 godina

#Otac Ubio sina

#Otac ubio svoje dete

#Ubio dete zbog torte

#otac

#sin

#Čizkejk