Bolan potaz Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je debakl na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre!

U finalnom meču u borbi za odlazak u Tokio orlovi su izgubili od reprezentacije Italije rezultatom 95:102 i tokom meča gubili čak 25 razlike, dok je Italijanima sve polazilo od ruke.

Ono što je svima skrenulo pažnju je odsustvo MVP-a Evrolige Vase Micića koji nije ulazio na teren tokom 2. poluvremena kada je Srbija morala da igra na sve ili ništa.

Foto: redportal.rs/M. V.

Nakon šokantnog poraza, Vasa je dodatno zaintrigirao javnost rečenicom da će se čuti zašto nije igra preostalih 20 minuta meča, a sada se oglasio i hladne glave otkrio šta je bio razlog:

- Nikada nisam gledao izgovore u životu, tako ni sada. Sve sto imam da kažem jeste da sam na kraju zagrevanja osetio pucanje mišića u kvadricepsu. Neobjašnjivo kako.

- Pokušao sam da igram, nisam mogao da dam svoj maksimum i to je to. Žao mi je što se nismo plasirali na Olimpijske igre, ali život ide dalje - zaključio je Micić za Sport Klub.

Najbolji košarkaš Evrope u ovoj sezoni igrao je na meču protiv Italijana samo 14 minuta, postigao je 8 poena i 2 asistencije.

Autor: redportal.rs

#Kosarka

#Poraz

#olimpijske igre

#reprezentacija

#vasilije micic