Bivša zadrugarka otkrila da je svađa izbila zbog jedog videa na Jutjubu

Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić tokom sinoćne večeri gostovala je u emisiji Pitam za druga, gde se osim tema u vezi sa Zadrugom dotakla i svog emotivnog života, odnosno nedavnog raskida sa dečkom Pecom sa kojim ima sina.

Aleksandra je u emisiji uživo otkrila šta se sve desilo između Pece i nje i kazala da je svađa izbila zbog jednog njenog videa na Jutjubu, kako prenosi Pink.rs.

Ja sam ovako po prirodi eksplozivna, ali prvo dosta trpim, budem nekako tolerantna, ali u nekom momentu na neku najveću glupost puknem, ali to kod mene sve traje kratko, jer sam ja takva. Posvađala sam se sa svojim momkom oko svoje objave na Jujtjubu koja se njemu nije svidela. Snimila sam neki klip u vezi jedne operacije, on mi je rekao da ne kačim, ja sam okačila jer me nije bilo briga šta će on u tom momentu da misli, on je meni to zamerio, ja sam se posvađala sa njim i krenula sam sa decom za Beograd.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Nismo se čuli dva dana, meni je to bilo jako čudno, jer sam navikla da on meni stalno piše, navikla sam da imam njegovu pažnju. Bila sam ljuta, rešila sam da se vratim kući nenajavljeno, došla sam ispred vrata, a on meni nije hteo da otvori, ja ga zovem, on ništa i to mi je bilo dosta ponižavajuće i ružno, ali pošto sam ja jako emotivna, počela sam da plačem i okačila sam taj stori, i u tom trenutku se on meni javio, ali ja sam već pozvala taksi.
Pomirili smo se, izvninila sam se ljudima koje sam potresla, ali eto, za dve godine mora makar jedna svađa, ovo je u tom periodu prva ozbiljna svađa.

Detaljnije o raskidu možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Peca

#aleksandra subotić

#dečko

#pitam za druga

#raskid