Najviše se kaje zbog veze sa Anđelom 😏

Ivana Šopić i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšu zadrugarku Natašu Radan, koja je tokom emisije otkrila sve o svom odnosu sa Stefanom Karićem i njihovim prepiskama koje su se pominjale u medijima, a rekla je nešto više i o odnosu sa Anđelom Rankovićem. 🧐

Foto: Printscreen RED TV

U medijima je navođeno kako su se Stefan i Nataša viđali napolju, što je zadrugarka večeras demantovala i kazala kako je Stefan nju zvao da dođe kod njega kući, ali da se to nije desilo.

- Nisam bila nijednom, čuli smo se nešto onako bezveze... Tražili su mi prepiske, to nisam htela da dajem - rekla je Nataša kroz razgovor sa Kendijem i Ivanom, pa otkrila detalje pomenute prepiske:

- Gde si? Kod koga si u Beogradu? Mogla si i kod mene - pisao joj je Karić, kako navodi.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o Anđelu Rankoviću, Nataša je kazala da se najviše kaje zbog veze sa njim, i dodala da ju je on najviše razočarao zbog toga što je potpao pod uticaj drugih ljudi u kući. Bivši zadrugari su i mimo rijalitija bili zajedno, kako je otkrila Nataša. Pre njegovog ulaska u Zadrugu 4 bili su u korektnim odnosima.

- Smatram da je on bio moja greška, a ne ja njegova - kratko je rekla bivša zadrugarka, koja je kao svog favorita u Zadruzi navela Kenana.

Autor: redportal.rs

#Nataša Radan

#pitam za druga

#stefan karic

#zadrug 4