Na pomolu pravi verbalni rat

Skoti Pipen i Kevin Durent su u otvorenom sukobu! Legendarni košarkaš Čikago Bulsa sa jedne strane i jedan od najboljih košarkaša na svetu u ovom trenutku sa druge strane sipaju komentare i to za sada puni naslovne strane gotovo svih sportskih medija.

Sve je počelo od Pipenovog odgovora na pitanje koja je razlika između Lebrona Džejmsa i Kevina durenta, na šta je legendarna NBA zvezda odgovorila:

Kevin Durent, koliko god da je dobar njegov napad, nije uspeo u tome da bude najteži protivnik zato što ne zna kako se igra timska košarka. Da li ste ikada videli da Lebron pokušava takve šuteve? Ne. On će igrati pametnije, a to Durent ne radi.

Posle ovoga je nastavio Skoti Pipen i direktno se osvrnuo na utakmicu plejofa između Bruklina i Milvokija:

Durent može da poentira bolje od Lebrona, ali ne može da ga pretekne. Durent je pokušao da nadigra Milvoki, umesto da svom timu pruži najveću korist. Lebron bi razmotrio kako da ih pobedi.

Nakon toga usledio je komentar na Tviteru od strane jednog korisnika na šta je odgovorio Kevin Durent što je izazvalo veliku pompu u javnosti.

- Zar nije veliki Skoti Pipen odbio da uđe u igru i preuzme poslednji šut zato što je osećao da je trener nacrtao napad za boljeg šutera - upitao je Kevin Durent, a komentari i reakcije su bile brojne.

IZVOR: TW / @KDTrey5

pročitajte još

NOVI SRBIN U NBA! 🏀

Autor: redportal.rs

#Durant

#NBA

#Pipen

#Svađa