Obezbeđenju bilo neprijatno 😏

Predsednik Srbije pozvao je prethodnog dana predstavnike Narodne stranke, Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića i Vladimira Gajića “da dođu da ga ličnuju ako smeju” i da će on sam izaći na kraj sa njima. Članovi Narodne pojavili su se jutros ispred Predsedništva na Anrićevom vencu.

- Došli smo svi mi koje je rekao da će tuče. Borivoje Borović trenutno nije u zemlji. Naš četvorica smo došli kako bi smo rekli predsedniku da ga se ne bojimo. Pozvao nas i došli smo da tražimo prijem kako bismo videli šta je hteo da kaže, rekao je Vuke Jeremić, a prenosi Nova.rs.

Nekon nekoliko minuta boravka u zgradi Predsedništva, predstavnici Narodne stranke su se ponovo obratili medijima. Jeremić je rekao da je Vućić sišao u prizemlje i da je bio vidno besan.

- Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega u tom trenutku bilo obezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nama. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža. Ja sam ga pitao da li sme da to kaže na RTS-u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne sme, rekao je Jeremić.

- Mi smo se pojavili kako bismo ga upitali da li je on stvarno normalan da zove javno građane Srbije i svoje političke protivnike da ih bije. To je bio naš plan, ali to nije moglo da se uradi, jer je on, naravno, sišao sa četvoricom, petoricom ljudi iz obezbeđenja i počeo da viče na nas, rekao je Jeremić.

Autor: Vojislav Milovančević

#Predsednik

#aleksandar vucic

#vuk jeremic