Dečak gledao kako mu baba svirepo ubija sestru

Baba je ubila svoju unuku (2) dok je njen unuk (6) gledao sve to, a onda je njega skinula golog i izbacila na ulicu.

Policija u Orenburgu u Rusiji završila je istragu o svirepom ubistvu devojčice (2), koju je nožem izbola njena baba. Žena (60) se tereti da je devojčici zadala najmanje 17 uboda nožem naočigled unuka (6), kojeg je potom bez odeće izbacila na ulicu.

Zločin se desio 7. februara oko 23 časa u stanu osumnjičene u gradu Orsk, a istragom je ustanovljeno da je žena dete ubila u stanju psihičke rastrojenosti, kao i da je ona psihijatrijski bolesnik, prenosi Telegraf.rs.

Naime, ruski mediji prenose da je žena imala pomračenje uma i da je u nervnom rastrojstvu zgrabila nož i zadala više smrtonosnih uboda devojčici. Nakon toga je dečaka isterala na ulicu po zimi bez odeće i obuće, čak i bez čarapica.

Telo nesrećne devojčice pronađeno je 8. februara nakon ponoći, sa brojnim ubodnim ranama po vratu, u blizini zgrade gde je baba živela. Komšije su rekle da su deca dovedena kod bake u posetu kao i mnogo puta ranije. Oni su rekli da je njihova komšinica često pila, baš kao i roditelji mališana.

Kobne noći, kako su rekli, nisu čuli nikakve zvuke iz stana, tako da ne znaju šta je prethodilo ubistvu. Policija je iste noći uhapsila babu, kojoj je potom određen dvomesečni pritvor. Nakon veštačenja psihijatra data je preporuka da se žena prebaci iz zatvorske u psihijatrijsku ustanovu na dalje lečenje.

Autor: Telegraf.rs

#Ulica

#baba

#go

#nož

#unuk

#unuka