Kristijan Golubović sinoć je diskvalifikovan iz Zadruge 4 zbog sukoba sa Miljanom Kulić

Učesnik Zadruge 4 Kristijan Golubović imao je žestok sukob sa Miljanom Kulić, zbog čega je tokom noći i diskvalifikovan iz takmičenja. Naime, Miljana i Kristijan su se posvađali, nakon čega se on zaleteo prema njoj i pokušao da se fizički obračuna.

Više o njihovom sukobu možete pročitati u tekstu ispod:

Nakon Kristijanove diskvalifikacije oglasila se Miljanina majka Marija Kulić, koja je za Kurir otkrila da će tokom dana podneti tužbu protiv sada već bivšeg zadrugara, jer je, kako je rekla, uplašena za svoju bezbednost.

- Jutros sam se čula sa advokatom koji će danas podneti prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilničnog ponašanja prema Miljani. Po njegovom savetu ja ću večeras podneti prijavu u policiji zato što se iskreno plašim za svoju bezbednost - otkrila je Marija i potom dodala:

- Uznemirena sam jako, ja sam bolesna, a on je sinoć Miljanu psovao i pretio nam, rekao joj da ja treba da umrem od raka. Sinoć sam se i za Miljanu jako uplašila, ja znam da Kristijanu inponuje što je njega noćas držalo pet ljudi jer on je kao jak pa ne mogu da ga zaustave, ali to nije normalno. On nije za rijaliti već za neku ustanovu.

Foto: Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 4

#diskvalifikacija