Učestvovao u muzičkom takmičenju Nikad nije kasno

Poznati pevač Dragan Milojevic Japanac preminuo je u 62. godini od posledica koronavirusa, saopštila je njegova porodica putem društvenih mreža. Brojne kolege pevača, bajkera i advokata ostale su u šoku nakon što su saznale da je preminuo.

Dragan Milojević je rođen 1959. godine u Ćupriji. Nadimak Japanac dobio je zbog specifičnog fizičkog izgleda – kosih očiju i oštre kose. Ljubav i talenat ka pevanju pokazao je još u osnovnoj školi, ali je pevanjem počeo da se bavi tek pošto je sreo Danilušku Daču Danilovića. Sa njim se bavio isključivo ruskom muzikom, a zajedno su snimili i jedan album.

Završio je Pravni fakultet i do kraja života bavio se advokaturom u privrednom kriminalu. Kako ga je uvek privlačila duhovna muzika, po „stare“ dane upisao je postdiplomske studije na Bogosloviji, ali ga u školovanju zaustavilo bombardovanje 1999. godine.

Pored muzike, bio je strastveni zaljubljenik u motore, a sa svojim „ljubimcem” Suzuki Intruderom obišao je celu Azurnu obalu, Portugal, Gruziju, Jermeniju, Azerbejdžan i Tursku, piše Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube/Nikad nije kasno

pročitajte još

UMRO MAJKL KOLINS

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Dragan Milojevic Japanac

#Nikad nije kasno

#pevač

#preminio