Đedović uputio ozbiljno pitanje zadrugarki 🧐

Tokom sinoćne večeri zadrugari su u Beloj kući igrali Igru istine koju je započeo Marko Đedović i na samom startu postavio ozbiljno pitanje Jeleni Batos, koja inače u rijalitiju nije otkrila mnogo o sebi.

- Jelena, interesuje me, da li je tvoje starije dete Nenadovo dete? Da li je to razlog tvog dolaska? Pošto svoju misiju nisi ispunila - upitao je Đedović na šta se Ša nasmejao, dok se zadrugarka branila i demantovala sve.

- Pretpostaljam zašto to pitaš, jedva čekam da izađem da čuješ. Moje dete ima šest i po godina, to nije njegovo dete. Moje dete ima svoga oca i ono je njegova kopija. Ja nisam došla da se takmičim, nisam pričala o svom životu - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Vrlo je čudno da toliki put prevališ zarad nekog koga si samo jednom videla - rekao je Marko Đedović.

- Imamo neki odnos, jer znam dosta o njegovom životu. Ja nisam došla autom jer sam tako izabrala. Nisam bila ovde devet godina, ali prva stvar je bila Nenad, ali i zbog životnog iskustva. Ovo je velika psihološka igra za mene, ja sa ušla ovde sa jednim stavom koji sam mislila da imam, naučila sam dosta ovde - kazala je zadrugarka, prenosi Blic.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Jelena Batos

#ZADRUGA

#dete

#sin

#đedović

#Ša