Aca Lukas u svojoj knjizi otkrio da ga je Sonja napadala zbog prevare

Pevač Aca Lukas nedavno je izdao svoju knjigu Ovo sam ja, u kojoj je izneo pojedine detalje iz svog života koji su iznenadili javnost. Lukas je u pomenutoj knjizi pisao o ljubavi, ali i velikim svađama koje je imao sa svojom bivšom ženom Sonjom Vuksanović.

U pomenutoj knjizi Lukas navodi da ga je bivša žena često prozivala da je vara sa "kepecom iz Granda", a to je navodno pevačica Ana Sević. Nakon ovih navoda u medijima oglasio se i bivši suprug Ane Sević Darko Lazić, koji je kratko prokomentarisao ovu situaciju, o čemu možete čitati u tekstu ispod:

- Kako je naš odnos delovao na decu? Strašno! Nismo živeli zajedno, pa sam jednom, uoči puta za Cirih, svratio na Bežanijsku kosu. Hteo sam da vidim decu, Sofiju i Viktoriju. Ona me pritisla pitanjima i konstatacijama o mom sad momačkom životu. To nije bio govor, već smrtonosni rafali. "Pusti me, molim te, došao sam da vidim decu. Putujem za Cirih". "Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je*eš onog kepeca iz Zvezda Granda!" Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. "Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!" Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. "Da nećeš da me udariš! A?" - pogan jezik čak i za razjarenu ženu - stoji u Lukasovoj knjizi.

Foto: Instagram.com/Printscreen / aleksandar_vuksanovic_official

Bivša žena Ace Lukasa takođe je prokomentarisala priču na osnovu koje se navodi da ju je varao sa pevačicom i tom prilikom kazala da je Ana samo jedna u nizu razloga zbog kojih su se Lukas i ona rastali.

- Mene odavno ne interesuje šta Aca radi, a pogotovo ne šta izjavljuje. Meni je on fascinantan, da se uopšte bavi mnome. A to u vezi sa Anom Sević ili još nekom od akterki u njegovom životu, to morate s njima da vidite. Mene to savršeno ne zanima! Ja sam odavno stavila tačku na to, a on što voli da priča o tome, to dosta govori o njemu. Potpuno je prevaziđena tema u mom životu. Ali, jako mi je drago što on ne može s tim da završi, u toj knjizi, je l'? Drago mi je, velika čast! (smeh) - kazala je Sonja, pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube/Emisija Premijera

- Ja ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem - ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čoveka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem. A, šta je tačno bilo i čime on pokušava i dan danas nekog da uvredi ili zašto priča o tome, to morate da vidite s njim ili sa raznim akterkama u njegovom životu, tim prolaznim avanturama - objasnila je Sonja za Telegraf, prenosi Blic.

Autor: redportal.rs

#Sonja Vuksanović

#aca lukas

#ana sević

#knjiga

#ovo sam ja