Pevačica planirala manju proslavu u krugu porodice 🥳

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović tokom jučerašnjeg dana proslavila je svoj 48. rođendan u društvu porodice, prijatelja i najbližih saradnika, a kako piše Kurir, pevačica nije želela da pravi gala slavlje već da rođendan proslavi u manjem krugu ljudi, što njena deca i dečko nisu dozvolili. 😄

Cecin dečko Bogdan Srejović, njena ćerka Anastasija, sin Veljko, kao i sestra Lidija bili su glavni organizatori pevačicinog rođendan i priredili su joj žurku za pamćenje, a sve bez njenog znanja o tome. 🧐

- Veljko i Tasa su prvo pričali sa Cecinim dečkom Bogdanom, pa su se dogovorili da pred proslavu odu iz kuće na nekoliko sati da bi oni sve postavili i sredili. Srejović je sa Cecom otišao do jednog beogradskog restorana, jer ju je zamolio da bude tu pošto je u pitanju sklapanje jednog poslovnog projekta, pa ga je ispoštovala. Ona je svakako planirala veselje u krugu porodice, skromnije nego prethodnih godina, pa je bila tu dok je tokom dana na kućnu adresu stizao ketering, međutim, nije ni slutila da joj deca nešto više spremaju - priča nam izvor blizak Ražnatovićima i dodaje:

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Kad se Ceca vratila, Bogdan ju je pustio da sama uđe u sobu gde su bili Tasa i Veljko. S njima su bila i deca sestre Lidije, pa su joj svi čestitali rođendan u isto vreme. Postavili su dekoracije, pustili muziku, a na stolu je stajala torta koju su sami naručili specijalno za nju. Lidija im je pomogla da sve lepo postave, pa je s Anastasijom stigla i da zajedno odu kod frizera da bi se sredile za žurku. Od 21 sat su počeli da pristižu prvi gosti, a Ceca nije znala šta ju je snašlo - otkrio je izvor.

- Po ko zna koji put Ceci su deca pokazala da im je ona na prvom mestu i da su spremni za nju da urade sve, kao i ona za njih. Najbliži prijatelji, kao i kolege sa estrade, rado su se odazvali Tasinom i Veljkovom pozivu, a kada ih je pevačica videla kako ulaze, bila je iznenađena kako su deca uspela da je prevare i sve tajno odrade.

View this post on Instagram

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

IZVOR: IG / @srbija_showbizz

Autor: redportal.rs

#Proslava

#ROĐENDAN

#Svetlana Ceca Ražnatović

#anastasija ražnatović

#bogdan srejović

#žurka